ÖRGÜDE LASTİK İSTENMEYEN ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler örgüde lastik istemeyen yeni teknikle yine sizlere yapılışından bahsedip fikriniz olsun diye paylaşmak istedim.

Değişik bir örgü tekniği sizlere sunmak siz örgüde değişik fikirler vermek için burada olduğumu unutmayın.

Biz örgü yaparken genelde lastik kullanırız fakat öyle bir örgü tekniği var ki bu modellerde lastiksiz olarak yapabilirsiniz her örgüye bu tekniği kullanılabilir sizlere bu örgü teknikle fikir olsun diye videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar bu teknikten sonra da anlatımıyla çok güzel bir örneği sizlere sunmak istiyorum diğer modellerde de kullanabilirsiniz fakat bu modelin örneğini de sizlere diğer sayfamda paylaşacağım.

Sizler sayfamı takip ederseniz yeni ve değişik örgü tekniklerde haberdar olursunuz umarım sizlerde bu fikirlerimi beğeniyorsunuz.

Her zaman ki gibi yine söylemeden geçmek istemedim sizler yeni buluşlar tekniklerden bilginiz olsun isterseniz anlatımlı videoları izlemenizi tavsiye ederim güzel anlatımlardan sizlere sunduğumu düşünüyorum ve izleyerek kolayca yapacağınızı umuyorum.

Bu anlatımlardan eğer yine yapamadığınız ise yorumlardan haberdar ederseniz sizlere yardımcı olacağım yardım etmek fikir vermek için burada olduğumu unutmayın.

Değişik modellerden isterseniz de diğer sayfama bakarak bilgi edinebilirsiniz .

Sevgili örgü sevenler bu güzel örgü tekniği lastik yapmadan örgü örneklerde başlayabilirsiniz bu tekniği yapmak isteyen arkadaşlara da şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.