LALE ŞEKİLDE UZUN LİF MODELİ İLE ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün yeni ve çok güzel hem kare lif ile uzun lif çalışmasından haberdar edeyim istedim.

Kolay ve gösterişili olan bu lale desenli lif modelinden sizlere anlatımıyla fikir vermek istedim.

Arkadaşlar bu güzel lif modeli yaparken uzun ve kare nasıl yapılırla ilgili bilginiz varsa yapılışı uygulamadı kolay olacaktır bunu da nasıl yapılırla ilgili bilgi için anlatımlı videoyu izleyerek yapabilirsiniz çok kolay tekniklerden haberdar olmak içinde video anlatımları izlemenizi tavsiye ederim:

Değişik görsellerden bakmak isterseniz diğer sayfamı ziyaret ederek fikir edine bilirsiniz .

Bu lale desenli lif modeli hem uzun hemde kare olarak anlatımlı her iki modelin videoyu sizlere paylaştım bu sayfamda iki modeli de yapabilirsiniz .

Lale desenli uzun lif model anlatımıyla buradan bakarak yapabilirsiniz.

Evet sevgili örgü sevenler bu güzel laleli lif modeli tasarımını yapan ve siz örgü sevenlere teknik ile adım adım anlatımını bizlere hazırlayan pembeli örgülere buradan teşekkürlerimi iletirim.

Her örgü yapılışında farklı yapılış teknik öğrenmek için her örgü modelin anlatımları izlemenizi tavsiye ederim kolay örgü yapmak isterseniz bunu yapın ben her ne kadar örgüyü bilsem de izleyerek daha kolay teknik olduğunu bulup kendim çözüm bulabiliyorum sizlerde tavsiye ederim.

Değişik örgü örnekler için sayfamı takip etmenizi öneririm şimdi bu güzel laleler örgü lif modellerden yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.