ASKILI TULUM MODEL YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çocuk askılı çocuk tulum yapılışından sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim.

Örgü olarak herkesin yapacağı haroşa modeli örgü olarak yapılır sizlere tam detaylı olarak anlatımını yapan video izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler bu tulum yapılış teknik öğrendikten sonra istediğiniz örneği de uygulayarak çok güzel ve değişik görsel olan tulum yapmış olursunuz.

Bu haroşe örgü ile üstüne güzel değişik figürlerle de süslenince harika olur önemli olan  zaten askılı tulum nasıl yapılır yapılış tekniği bilmek ve uygulayacak olan örneği bilmek ve uygulamaktır.

Örgü illa örnekle güzel olmaz düz örgü ile de harikalar yaratabiliriz üstüne değişik çiçekler veya figürler örerek çok güzel modeller yapabiliriz yada tuluma uygun bir örnek uygulayarak örnekli  tulum yapılabilir sizler isterseniz değişik model yaratabilirsiniz ben hep derim ya değişiklik kendin yapabilirsin diye evet arkadaşlar bir düğmeyi bile takıp yada değişik kullanılınca modelde değişik olur.

Umarım bu fikirlerime beğeniyorsunuz ben güzel modeller sizlere sunduğumu düşünüyorum umarım sizlerde katılıyorsunuz şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.