KALPLERİN DANSI LİF MODELİ ANLATIMLA



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel kalplerin dansı lif modeli ile yapılış anlatımını sizlere paylaşmak istedim.

Değişik ve çok güzel bir lif modeli sizinde severek yapacağınızı düşünüyorum yapılışı olan videoyu izleyerek çok kolay yapabilirsiniz.

Arkadaşlar sizlere bu güzel ve değişik lif modeli bizlere tasarlayan ve yapılışını anlatan lif perisi arzu hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Renkleri ile harika çeyizlik lif modeli sizlere sunayım istedim yapılışında kolay olacak çok güzel adım adım anlatımı var .

Sevgili örgü sevenler çok değişik ve güzel modeller ile sizlere sunmak için buradayım sizler değişik görsellere bakmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Evet arkadaşlar bu kalplerin dansı lif modelin yapılışını çeyizlere harika model olarak yapabilirsiniz çeyizleri yapma k için tam zamanı olduğunu düşünüyorum sizlerde bu güzel modeli beğeneceğinizi düşünerek paylaştım umarım beğenmiş olursunuz .

Sizler bu modeli değişik iplerle ve renklerle de yapabilirsiniz renklerin uyumuna dikkat ederseniz bu modelde ki gibi harika görsel olur sizler kalpleri rengarenk yaparak değişiklik yapabilirsiniz lifin ortasına çiçekle veya değişik bir örgü ile süsleye bilirsiniz harika anlatımı izleyerek fikir edinerek sizlerde kolayca yapacağinizi düşünerek paylaştım şimdi bu güzel modeli yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Kalplerin dansı lif modeli Yapılışı .
Ortada 6 zincirden halka yaparak başlanıyor halkanin içine 12 fıstık yapıp ikinci sırada kalplerin yapılışı başlıyor 6 tane aynı teknikle kalpler yapılıyor ve zincir tekniğiyle kalpler birleştiriliyor Istenilen renk tonlarında yapabilirsiniz
Bunun tarifi biraz olsun yapayım istedim kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.