SUZANIN LİF MODELLERİN TÜM GÖRSELİ ANLATIMLARLA



LİF MODELLERİ
LİF MODELLERİ

Sevgili örgü sevenler bu sayfamda çok güzel lif modellerin görselleri ile harika anlatımını sizlere paylaşmak istedim .

Çeyiz için lif model arayanlara bu güzel modelleri tavsiye ederim yapılışına gelince kendi tasarımı olduğu için tam olarak adım adım anlatımını yapan suzanın el işi dunyasına buradan çok teşekkürlerimi iletirim.

Arkadaşlar eğer değişik ve güzel modellerden haberdar olmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Sayfama değişiklik olsun diye değişik ve çok güzel lif modellerden sizlere hazırlayıp fikir vermek istedim hem anlatımı çok güzel hem örnekleri harika sizlere tavsiyem yapılışı olan videoları izlemeniz ve abone olmanız yeterli olacak eğer sayfamı takıp ediyorsanız zaten her örnekten haberdar olursunuz.

Sevgili örgü sevenler hem modeller hemde yapılışlarıyla yapmanıza yardımcı olmak için paylaştım umarım sizlerde bu güzel lif modelleri beğeneceksiniz ve yapacaksınız değişik görsellerden ara ara paylaşıp fikir vereceğim şimdi bu güzel harika renklerle lif modelleri çeyizlerin sandığınıza tamamlayacak bir örgü tığ işi lif modelleri hazırlamak için ideal zaman olduğunu düşünerek şimdiden düğünler başlamadan hazır olsun istedim ve fikirlerimi sizlere sunayım istedim şimdi bu güzel lif modellerden yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi izlemeler.

 

Arkadaşlar bu sayfama bir kaçını  paylaştım diğer modeller için suzan hanımın kanalından veya orgutarifleri:com sayfamdan takıp edebilirsiniz .

Diğer modeller için sayfayı ziyaret etmenizi öneririm video izlemek ve haberdar olmak için abone olmayı unutmayın

İYİ SEYİRLER.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.