AJURLAR ÜSTÜNDE YAN HARAŞOLAR ÖRNEĞİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler ajurlu haruşe örgü modeli sizlere fikir olsun çok değişik ve çok güzel bir örgü modeli olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun diye anlatımıyla paylaşmak istedim.

Bu modeli belki daha önce görmüşünüzdür  fakat ben yeni gördüğüm için sizlere örnek olarak sunayım istedim.

Bu model ile harika mevsimlik bir kazak olur altı dilimli gibi olduğu için değişik görünüyor çok güzel bir örgü modeli sizinde beğeneceğini düşünüyorum değişik örgü modelleri isterseniz eğer sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır her örgü modeli ve el işleri mevcut sayfamda güzel ve yeni modelleri sizlere paylaştığımı düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu model karışık görünse de kolay olduğunu düşünüyorum yapmak isterseniz video anlatımını izleyerek kolaylıkla yapacağınız bir örnek izleyerek yeni ve kolay yapılışından teknik elde edebilirsiniz her zaman yapılışları izlemek fikir verir diye düşünüyorum sizlerde umarım fikirlerime katılacaksınız.

Şimdi bu güzel modelle kazak yapmak isterseniz kazak yapılışını önce bilmek gerek sonra bu modeli uygulayabilirsiniz zaten önce örnek çıkarmanızı tavsiye ederim sayıların kat sayı kadar ilmekler ile şişinizi hazırlayıp bir örnek çıkana kadar yapın sonrada yapacağınız örgüye daha kolay yaparsınız .

Evet arkadaşlar bu güzel ajurlu örgü modeli yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.