ÇOK GÜZEL VE KOLAY ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI



Yeni ve çok değişik güzel bir örgü modelinden bahsetmek sizlere fikir vermek istedim.

Değişik bir örgü modeli çocuklar için bir model olarak sizlere fikrimi sunayım istedim bebek battaniye olarak yapılabilir .

Belki bu örneği daha önce görmüş olabilirsiniz fakat ben yeni gördüğüm için yeni demek istedim.

Arkadaşlar çok güzel bir model hemde çok kolay bu yapılışı yabancı kanaldan aldım izlerseniz kolay olduğu için yapabilirsiniz eğer yapamaz iseniz ben türkçe anlatım yaparım yorumlardan haber verebilirsiniz yorum yazmanız yeterli olacaktır.

İki renkle ve bu örnekteki renkler çok güzel oldu sizlerde bu örnekteki gibi renklerin uyumuna dikkat ederseniz harika olacaktır çocuk yeleklerde de kullanabilirsiniz bence her yerde kullanabilir bir örnek olduğunu söylemeden geçmek istemedim.

Çocuk panço olarak da harika olur bere atkı veya hırka yanı görmek istediğimiz her yerde bu örneği kullanabiliriz çok da kolay bir örnek.

Arkadaşlar patik yapanlar bu modeli deneyerek güzel bir patik olur sadece tabanlı olmalı ki altında ponponlar

tabana vurmasın bence bu örgü örneği her yerde denenmeli harika olur hem çok kolay hemde gösterişli olduğunu düşünerek fikrimi söylemek istedim.

Değişik modeller görmek isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Evet sevgili örgü sevenler umarım bu modeli beğenirsiniz şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.