DALGALI BERE MODELİ İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün yine çok güzel dalgalı bere modeli ile yapılış anlatımla sizlere fikir olsun istedim ve paylaştım.

Görseli ile harika bir model bere olarak da çok güzel oldu bu modeli yapılışıyla daha önce yelek modeller olarak çok yerde görmüş olabilirsiniz fakat bu berede yapılışı harika olduğunu düşünerek sizlere de fikir olsun yapacak olursanız diye yapılışı kolay olsun video anlatımla yardımcı olmak istedim.

Tüm modellerde yaptığım gibi yapılış anlatımını her modelin paylaşırım anlatımı güzel videolar olduğunu ve izleyerek yapılışında kolayca yaptığınızı düşünüyorum yapamadığınızda yardımcı olacağımı unutmayın sizlere hem modellerde hemde yapılışların da yardımcı olmak için buradayım.

Arkadaşlar bu örnek çok güzel yelek olarak yapabilirsiniz çocuklarda da kullanabilirsiniz hani ben hep derim ya örgü çok geniş diye evet bu modelde deneyerek yapınca göreceksiniz belki bir bere model olarak paylaştım fakat nerede görmek isterseniz örgü orada daha güzel olacağını düşünerek sizlere fikrimi sunuyorum.

Ajurlu olması değişik bir görsel oldu umarım sizlerde beğeneceksiniz değişik bere veya şapka modellerde düşünürseniz diğer sayfam da hepsinden var sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır yeni ve güzel modellerden haberdar olmak isterseniz takip etmenizi tavsiye ederim

Şimdi beğenen arkadaşlar bu modeli yapacak olursanız şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.