FİGÜRLÜ KULAKLIKLI BANDANA YAPILIŞ ANLATIMLA



Yine değişik kullanışlı hem şiş hem tığ kullanarak yapılan figürlü bandana modeli ile yapılış anlatımını siz örgü sevenlere sunmak istedim

Arkadaşlar çok değişik düşünülmüş olan bu figürlü bandana yapılması için kolay olsun diye anlatımını sizler için paylaştım bu modeli sizler daha değişik figürler kullanarak yapabilirsiniz tığ işi olarak çiçek motifi veya değişik figür kafalar yapabilirsiniz.

Ben hep derim ya biraz olsun bu modellere görsel bakın diye evet bu modele görsel bakarak düşün ve değişik görseli kendin yarat nasıl mı çiçek motif yapabilirsin sakallı iple tıp şekilde tığla yuvarlak motif yaparak kulaklık olacak şekilde yapılabilir yani istediğini düşün ve nasıl yapacağını değil değişik ne oluyor diye düşünerek yaparsan çok daha güzel olacağını düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler istediğini yapmak için bir görsel ise ben bu görselleri sizlere en güzelini paylaştığımı düşünüyorum sizlerde video anlatımları izleyerek yeni tekniklerden öğrenerek değişik çok daha güzel modeller oluşturabilirsiniz .

Modeli yapanlar değişik ve kafadan uydurma değildir sadece görsel üzerinde değişiklik yaparak yada tığ işi modeli şişe çevirip yapmasıdır yeni model aslında örgü hepsi ayni bu benim örgü ile ilgili bilgimden dolayı fikirlerim umarım sizlerde bu fikirlerime katılacaksınız.

Şimdi beğenip de yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.