Etamin kar tanesi yapılışı



Sevgili hanımlar bugün sizlere değişiklik yapıp iğne ile etamin işlemesinden bahsedeyim istedim.

Sizlerinde bildiği üzre etamin işleri çok güzel oluyor fakat biz biraz bu işi unuttuk gibi bende tekrar hatırlayalım ve çeyizlerde yer verelim istedim havlu üstüne ve seccade de kullanılan bir el işi olduğunu düşündüm sizlere fikir olsun birazda bu el işleri yaparsınız diye fikir vereyim istedim.

Arkadaşlar günümüzde artık eskiye dönük el işleri yapılmaya başlandı çünkü çok güzel modellerde var havluya yapılmazdı seccade yapılırdı şimdi havluları çok güzel süsleyerek harika modeller yapılmakta sizde bu modellerden haberdar etmek istedim.

Anneler zamanında kanaviçeler yapılırdı bu iğne ile el işi etamin işi olarak sizlerde yapabilirsiniz çeyizlerde havlu nakış olarak güzel bir örnek yada yatak örtülerde de pike olarak bu kanaviçe işi yapılır çok değişik bir görseliniz olur diğer sayfama yer vereceğim bir başka kanaviçe örneklerden haberdar olmak isterseniz takip etmeyi unutmayım .

Sevgili el işleri sevenler bu kar tanesi iğne ile işleme olan model fikrimi umarım beğeneceksiniz yapılışı video anlatımla sundum izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum.

El emeği göz nuru bu etamin kar tanesi yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.