Çok amaçlı kullanacağımız oya modeli yapılışı



Yine çok güzel çok amaçlı olarak bir çok yerde kullanabileceğiniz tığ işi oya modelin yapılışından sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Siz sevgili el işi sevenler bu oya modeli çeyizlerin tam hazırlama zamanı olduğu bu aylarda bilginiz olsun diye bu güzel dondurma çubukla yapılan oyadan bilgilendireyim istedim

Bu güzel oyayı isterseniz havlu ucuna da yapabilirsiniz mutfak havlular için güzel bir oya örneği isterseniz de güzel bir yazma olarak da yapabilirsiniz harika bir oya fakat sıkı iğne ile yapılınca biraz zor görünüyor aslında çok kolay gösterişli olması bütün zorlukları unuturuz diye düşünerek kendi fikirlerimi sunmak istedim.

Aslında ben modeller için çeyiz demek istemem fakat yaza düğün yapacaklar bu zamanlarda çeyiz için hazırlık olur düşündüğüm için çeyiz örnekler demek istiyorum .

Evet arkadaşlar değişik oyalara bakmak isterseniz de diğer sayfalarımda var ziyaret etmeniz yeterli olacaktır çünkü aradığınız her örnekten var sizinde beğeneceğinizi umarım.

Oyaları yaparken en önemli olan renkleri unutmayalım her zaman söylüyorum ama örnekleri gösteren renklerin olduğunu bildiğim için sizlere de fikir olsun.

Bu motifler harika istediğin yerde kullanılabilir yazmada peçete kenarlarına veya havlu ucuna çok güzel olacak deneyin derim eğer yapmak isterseniz video anlatımını izleyerek teknik edinin isterim.

Oya modelini beğenip de yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.