Ajurlu kan bur düz örgü modeli yapılışı



Sevgili örgü sevenler  bu sayfama çok güzel her yerde kullanılan bir örgü modelin yapılışıyla sizlere fikir olsun istedim.

Düz örgü fakat kan bur görünümlü bu güzel örgü modeli ajurlu olması da harika oldu sizinde yelek olarak yapmanızı tavsiye ederim .

Hırka olarak da gayet güzel olacaktır ben bu modeli ajursuz olarak bir 5şiş ile çorap modeli olarak gördüm bana bir arkadaş hediye olarak yapmıştı çok güzel yanı demem şu ki örgü modelleri her yerde güzel olur.

Bu modelde 5 şişden uyarlama iki şiş yapılarak bizlere anlatımını yapmış güzel bir model sizlere de fikir olsun yani her yerde kullanılır olduğunu söylemek istedim.

Yapılışı bir taraftan artarak diğer yapılır diğer tarafı keserek çok keyifle örülüyor ben kendim bu modeli arkadaşa yapıp bana hediye etmişti çok güzel olduğunu ve severek kullandığımı söylemek istedim.

Örnekler hepsi bir birine benzer sadece yapılışı teknik olarak farklı olduğunu sizlerde biliyorsunuz .

Arkadaşlar bu modelle berede güzel olacaktır deneyin derim hırka da,yelek de de harika olacağını söyleyerek fikrimi sunayım istedim.

Çocuklar içinde kullanılabilir bir örnek bize bu modelin anlatımını yapan şerife hanıma teşekkürlerimi buradan iletirim.

Sizlerde güzel ve değişik model isterseniz sayfamı ziyaret etmenizi tavsiye ederim şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.