YOK BÖYLE BİR MODEL TIĞLA MI İĞNE MI BAKALIM



Tığ mı  iğne mı yapılmış o kadar güzel ve değişik bir oya ki görünce siz oya sevenlerde şaşıracak ve yapılışını merakla soracaksınız eğer yapmak isterseniz anlatımlı videoyu paylaştım sayfamın sonuna bakarsanız bu değişik yapılışı olan zarif oya örneğinden bilgi edine bilirsiniz.

Bazen o kadar değişik ve güzel modeller var ki siz oya sevenlere yapılışıyla ilgili paylaşarak fikir edinmenizi isterim.

Bu sayfama çeyizler için güzel oya modelinden bilginiz olsun çeyizleri hazırlarken bu tığ işimi iğne mı hangi model olduğu belli olmayan ve iğne oyasını bilmeyenler için çok güzel bir oya olarak sizlere fikir olsun ve çeyizlerde de yer alsın diye paylaşmak istedim.

Firkate ile yapılan bu güzel zarif boncuklu oyayı umarım sizde görünce beğeneceksiniz .

Renkleri ile harika bu oya modeli değişik zemini olan yazmalarda da kullanabilirsiniz bu boncuklu firkate ile yapılan motifi çok da güzel olur çünkü motifi harika .

Arkadaşlar değişik oya modellere de bakacak olursanız sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır yeni ve güzel örgü oya ve diğer el işlerinin haberdar olmak isterseniz takip etmenizi tavsiye ederim.

Uzaktan bakınca iğne oyasına benzer fakat  yapılışı tığ oyası olan olmaz böyle bir oya diyeceğiniz çok değişik oyayı sizlere sundum bende sizlerden yorumlarınızı beklerim umarım beğenecek ve yapacaksınız şimdiden yapacak olan oya seven arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.