İKİ RENKLİ ÖRGÜ TIĞ İŞİ MODELİN YAPILIŞI



Çok amaçlı kullanabileceğiniz tığ işi bir örgüden sizlere fikir olsun istedim .

Bu güzel tığ işi örgü ile bebek battaniyesi veya örgü yelek olarak da yapılan güzel bir örgü modelinden siz örgü sevenlere fikir olsun istedim .

Arkadaşlar örgü el işleri çok geniş olduğunu her zaman söylerim tığ işi olarak bir çok yelek modeller var diğer sayfamda şimdi de bu güzel modele yer vermek istedim yapılışını anlatan bir video ile yapılışı sizlere kolay olacağını düşünüyorum.

Sizlerinde beğeneceğini düşündüğüm bu örgü modeli iki renkle harika bir görsel oldu umarım sizlere beğeneceksiniz değişik modellere bakmak isterseniz diğer sayfaları ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Yeni ve güzel modelleri sizlere sunmak için burada oluğumu unutmayın her zaman değişik modellerden sizlere fikir vermek yeni modellerden haberdar etmek için sunuyorum.

Arkadaşlar bu modelle biz bebek battaniyesi yapabiliriz veya bir tv battaniye olarak kendimize yapılabilir yelek yapabiliriz bere boyunluk gibi bir çok yere kullanılan bir tığ işi olduğunu söylemek istedim.

Bize bu güzel örgüden bahsedip yapılışında adim adim anlatan el işi krallığına buradan teşekkürlerimi iletirim.

Buna benzer kabartmalı bir çok modellerde var sayfamda oradan da bilgi edine bilirsiniz zaten örgü ve el işi hepsi bir birine benzer olduğunu hep söylerim değişiklik kendiniz de yapabilirsiniz bu modeldeki iplerden birini simli yapıp değişik bir görsel olur deneyebilirsiniz şimdi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.