TIĞ İŞİ FISTIKLI AKREP OYASI MODELİ İLE ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama tığ işi akrep oyası ile modelin yapılışından bahsederek sizlere fikir olsun istedim.

Güzel bir oyadan  sizlere model olsun havlu ucuna yapabilirsiniz çeyizlerde kullanılan mevlüt örtüsü olarak da yapılabilir oya olarak tülbentler de kullanılabilir çok amaçlı bir oya modeli.

Fıstıklı bir çok model olarak diğer sayfalarıma yer verdim fakat bu modelde fıstıklar değişik olarak buldum ve sizlere sunayım istedim .

Bu aralar hep örgüden bahsettik birazda yaza yaklaşırken oyalar ve dantelden de bahsetmek istedim .

Yazın düğünler çok olduğu için çeyizlere de modeller ve örneklerden bahsedelim istedim ve güzel olarak bulduğum örnekleri sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Her oya gibi bu örnek de de sık iğne ile fıstıklar var bir kaç örnek bulunuyor diğer sayfalarda bahsettiğim gibi bu örnekte var olduğunu düşünerek sizleri bilgilendirmek istedim .

Anlatımlı video izleyerek yapılış tekniklerden bilgi edin yapılışına gelince kendin istediğin gibi değişik görsel olsun sende kendin örnek yapabilirsin illa paylaştığım modellerde kalmayın sizlerde değişiklik yapabilirsiniz.

Ben hiç yapılışını sizlere vermek istemem çünkü sizlerde izleyebileceğiniz anlatımlı video paylaşıyorum tekniği ile adım adım anlatımını izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünerek tekrar bende şunu yapın demek istemiyorum fakat yapamaz olursanız tabi ki de yardımcı olacağım onun için buradayım değişik örnekler isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır şimdiden sizlere kolay gelsin.

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.