BİR NEFESTE BİR ARAYA GELEN ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler serin örgü modeli de denilen bu örgü modeli yabancı siteden alıp sizlere fikir vereyim istedim ben kendim denedim ve kızıma bir boyunluk yaptım çok kolay ve çabuk yürüyen bir model.

Ucuna lastik yapmadan da kullanılan bir örgü isterseniz bere ile boyunluk yapın isterseniz yelek yanı çok amaçlı olarak yapılabilen bir örnek hemde çok kolay bir örgü sizinde beğeneceğinizi düşünüyorum .

Bence bir patik bile yapılır hani diğer sayfamda iki şişle paylaştığım bir patik modeli vardi eğer baktıysanız onun gibi iki şişle örüp bu nakış yaparak değişik bir patik yapmış olursunuz.

Anlatımı yabancı olduğu için anlamaya bilirsiniz ben biraz bilgi vereyim istedim.

yapacağınız her ne ise ona göre sayını yap şişe geçir ve tersinden de ör düz örgüye gelince 1düz 1 arttır  bunu sayın bitene dek yap BİR DÜZ ARTIR BİR DÜZ ARTIR  diye sıranı bitir döndürdüğün şişi tersinden yani arkası iki iki keserek  örgünü bitir yine düz örgünü yap artır bir düz ör bir artır bu şekil de yapılışı bunu anlatmak isterdim fakat bulunca sizlere paylaşmak istedim .

Arkadaşlar artırırken dikkat etmeniz gereken bir şey var hani örgü örerken ipi öne alıp şişe dolayıp artırıyoruz ya bu öyle eğil bu bir düz örüp yanındaki örgünün boşluğundan alıp da örerek artıyor dikkat ederseniz yani videoyu izlerseniz çok kolay olduğunu göreceksiniz belki anlatımını türkçe olarak yapabilirim.

Umarım beğeneceksiniz arkadaşlar değişik modeller için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.