MOR PEMBE ÇİÇEKLİ ZARİF OYA MODELİ İLE ANLATIMI



Sayfama çok güzel bir tığ işi çiçekli oya modeli ile devam etmek istedim .

Zarif ve çok güzel yapraklı çiçekli bir oya modelinden siz örgü sevenlere sunayım istedim

Arkadaşlar çok değişik ve güzel bir tığ oyası çeyizlere de yapılabilir güzel zarif bir oya örneği çiçeklerin içine küçük halkalar ile yapılır yaprakları farklı bir yapılışı var video anlatımını sizlere paylaşıp fikir edinebilirsiniz çok güzel bir anlatım adim adim aşamalarını anlatan bir video izlemenizi tavsiye ederim.

Renklerin uyumu harika yazmaya  göre renklerin uyumuna dikkat etmeliyiz  bu renk uyumu çok güzel .

Sevgili örgü sevenler değişik ve başka modellerden isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır sizlere model arayanlar için her örnekten ve anlatımdan bahsederek modelleri paylaşırım ve neler yaparız konulu fikirlerimi sunarım umarım beğeneceksiniz bende sizlerden yorumlarınızı beklerim .

Bu modeli havlulara da kullanabilirsiniz yapılışında biraz sayılarını çoğaltarak yapabilirsiniz bu şekilde de çok güzel olacaktır.

Sadece oya olarak yazmada kalmasın değişik peçete kenarlarına veya havlu ucuna değişik yerlerde de kullanılabilir .

Sevgili örgü sevenler her zaman bahsederim örnekler her ne olursa olsun görmek istediğimiz her yerde güzel olur sizde önce ne yapacağınızı düşünerek bu örneklere bakın derim şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.