İKİ ŞEKİLDE KULLANILAN LİF PATİK MODELİN ANLATIMIYLA



Yine çok güzel fikir olarak güzel düşünülmüş bir lif model örgüden patik modeli ile anlatımlı videoyu siz örgü sevenlere fikir olsun istedim.

her zaman yıldızlı örgü tekniği ile hep lif modeli bilirdik fakat güzel düşünerek bir patik modeli elde ediliş ve isterseniz lif olarak kullan isterseniz görselde ki gibi patik olarak kullan fakat bence patik olarak harika göründüğünü söylemeden geçemedim  harika görsel oldu.

Arkadaşlar evet örgü çok geniş istediğimiz yerde kullanabiliriz her zaman söylerim bu benim fikrim fakat umarım bu güzel modelleri görünce sizlerde fark etmiş olursunuz bizlere bu güzel modeli hazırlayan ve sunan pamuk liflere buradan çok teşekkür ederim.

Değişik modeller bulmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacak çünkü aradığınız her örgü el işleri olarak tüm modeller var sizlere fikir olsun istedim.

Bu model iki şişle yapılış tekniği değerlendirdiği anlatımında söylüyor derim ya teknik öğren yapacağın her ne olursa olsun yapmakta zorlanmayacaksınız.

Sevgili örgü sevenler bu modeli umarım beğenirsiniz ben bu güzel modelleri sizlere sunuyorum bende sizlerden yorumlarınızı beklerim ilerleyen günlerde kendim anlatımlarla sayfamda olacağım sizlerinde desteklemenizi beklerim şimdi bu güzel zarif örgü lif ve patik olarak kullanılan modeli yapacak arkadaşlara kolay gelsin iyi izlemeler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.