BORU YAKA ÖRGÜ MODELİN ANLATIMI



sevgili örgü sevenler bugün sizlere Boru yaka örgü modelin yapılış anlatımına sayfamda yer vererek sizlere fikir vermek istedim .

Yakadan başlamalı olan çok güzel ve değişik bir örgü bu arkadaşlar spor bir yaka olarak yapılan bu modeli sizlere sunayım istedim.

Arkadaşlar bu modeli her örgüde kullanabiliriz kazak yakalarda veya hırkalarda örgünün yakalı olarak yapacağımız her yerde çok güzel olacak bir model olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun diye paylaşayım istedim.

Spor yaka olarak çok güzel bir örnek yapılışını izleyerek kolay yapılır zor bir yapılışı yok yapılış anlatımı sayfanın sonunda var izleyerek yapılış tekniğini alarak yeni bir teknik elde edebiliriz izlemenizi tavsiye ederim.

Bu örnekte ve teknikte kazak olarak yapılmış sizler de hırka da yapabiliriz .

Bazı modellerin yapılış tekniğine bakarak değişik yerlerde kullanabilir olmamızı her zaman söylerim sizde fikirlerimi umarım dikkat ediyorsunuz .

Değişik ve başka örneklere bakmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır her örnek ve teknikleri sizlere sunmak için burada olduğumu unutmayın .

Artık kendim modellerimin anlatımı ile sayfamda olmak istiyorum sizlerde desteklerseniz yapamadığınız örneklerden de yardımcı olacağım .

Evet arkadaşlar umarım modellerimi ve fikrimi beğeniyorsunuz bende sizlerden yorumlarınızı beklerim şimdi yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

BORU YAKA ÇALIŞMASI
BORU YAKA ÇALIŞMASI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.