KOPEK FİGÜRLÜ KADİFE İPLE PATİK MODELİ İLE YAPILIŞI



Örgü sevenler sırada bu güzel kadife iple yapılan hayvan figürlü  patik bot modeli ile yapılışını sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim .

Her yerde patik modeller var fakat her biri çok güzellere örgü yapmak için seçim yapmak zor olsa gerek sizler elinizde hangi modele uyumlu ipleriniz varsa onu yapmanızı tavsiye ederim.

Her zaman şunu söylerim her modeli görsel düşünerek yapın diye çünkü çok güzel modeller var sayfamda yapmak için kararsız kalabilirsiniz en güzeli seçip yapmak değil çocukların en sevdiği renkler ile rahat kullanacak model seçin ki çocuklarda severek giysinler.

Arkadaşlar bu güzel tabanlı patik modeli çok güzel ve kendinize de yapabilirsiniz figürlü olması çocuklar için en sevdikleri olmalı bu modeli beğeneceklerini düşünüyorum  yapılışı tığ işi ile olması tığ işini sevenler için çok kolay olacaktır .

Evet arkadaşlar yapılışı olan bu güzel anlatımlı videoyu izleyerek daha da kolay yapabilirsiniz yapılış tekniklere dikkat etmeliyiz her yaşa göre yapılışı nasıl olmalı diye düşünme anlatımını izleyerek öğrenebilirsiniz.

Yeni ve güzel modeller için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır .

Yine değişik ve güzel modelden bahsederek umarım sizlere fikir verdiğimi düşünüyorum.

Yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.