EKOSE DESENLİ ETOL ŞAL MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler daha önce paylaştığım ekose modeli şimdi sizlere anlatımıyla paylaşmak istedim.

Model olarak çok güzel ve çok kullanışlı örgü örneği paylaştığım da yapılış anlatımı yoktu .

Daha önceki sayfamda gören suzanın örgü dunyası buna bir anlatım hazırladı ve sizlerin de çok kolay yapacağınızı düşündüm çok güzel anlatımıyla bu modelime video anlatımı hazırladığı için çok teşekkür ederim.

değişik modelleri sizlere her zaman en güzel sunduğumu düşünüyorum bu model anlatımları çok güzel yapan suzan hanından anlatımları eğitici olduğunu düşünerek her modelini paylaşıp  ve size fikir olsun isterim umarım sizlerde video anlatımını beğenecek ve youtube kanalı olan suzanın el işi dunyasına abone olacaksınız.

Ekose modeli çok güzel ve çeyizler içinde hazırlayabilirsiniz bu güzel ekose detaylı örgü modeli daha önce beğenen ve yapmak isteyen arkadaşlar için anlatımı ile sizlere yeniden paylaşmak istedim.

Yapılışı çok kolay görünse de izlemeden yapılacağını düşünmüyorum çünkü aralarda ki geçişler farklı olduğu için mutlaka izlemeniz gerek diye düşünerek fikrimi sunayım istedim.

Bu modeli yaparken her renk seçeneği size ait istediğiniz renkle yapabilirsiniz sade tek renkle de yapılabilir fakat ekose desen vermeniz için böyle renkli olalı.

Evet arkadaşlar değişik ve güzel modelden haberdar olmak için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli yapamadığınız bir model olursa sizler için anlatım yapacağımı unutmayın her zaman sizlere yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın.

Ekose kılım dökümü gibi olan bu modeli tığ işi olarak yapılışı çok değişik bir görsel olarak sizlere fikir olsun istedim umarım bu modeli ve anlatımını beğenecek ve yapacaksınız şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.