ÇOCUK KEÇE TABANLI PATİK MODEL YAPILIŞI



Çocuk patik modeli ile sayfama devam edelim arkadaşlar bir çok model paylaşıyorum hepsi çok güzel modeller fakat sadece isim vermem gerektiği için çocuk bayan örgü demek zorunda kalıyorum bu güzel bot modeli olarak söylediğim gibi örgü geniş olduğunu biliyoruz ve her model her yaşa yapılır sizlerde örgüleri nerede görmek isterseniz yapabilirsiniz .

Bize keçe tabanlı bu örgü tığ işi ile yapılan modeli hazırlayan pembeli örgülere buradan teşekkürlerimi iletirim.

Anlatımını izleyerek yapılış tekniğini öğrenmenizi tavsiye ederim tekniğini bilir isek yapılış olarak büyük küçük biz sayıları ayarlayabiliriz.

Ben sayfama en güzel modeller ile iyi anlatımlara dikkat ederek paylaşır siz örgü sevenlere bilgi olsun istediğim için çok dikkat ettiğimi düşünüyorum.

Sizlerinde bu fikirlerimi beğeneceğinizi umarım ben modeller sunarken sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel renkleri harika tabanı keçe olması zaten bir başka olduğu modeli sizinde yapacağınızı düşünüyorum umarım sizler bu yapılış anlatımına bakarak ve izleyerek pembeli örgüleri beğenerek takip edeceksiniz.

Belki her sayfada patik modeller var fakat benim sayfamda anlatımları çok güzel ve modeller olarak da harika olduğunu düşünüyorum sizde bu güzel modellerden haberdar olmak isterseniz sayfamı ziyaret ederek beğeneceğinizi umarım.

Sevgili örgü sevenler bu çok güzel çocuk örgü tığ işi patik yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler dilerim.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.