ŞEKER DOLGULU TIĞ İŞİ YELEK İLE ŞAL YAPILAN ÖRGÜ MODELİN ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler yine çok güzel tığ işi yelek ve şal yapabileceğiniz bir örgü modeli sizlere paylaşmak istedim.

Bu güzel model tığ işi olarak çok güzel bir örgü örneği olduğunu düşünüp sizlere bilgi vermek yapılışından da kolay yapabilin diye anlatımlı videoyu paylaştım .

Çok güzel hem yelek yapılışında harika gösterişli olacak bir örgü hemde aksesuar gibi kullandığımız şal örgü modeli olarak yapılabilir bir örgü tığ işinden fikir vereyim istedim.

Arkadaşlar çok güzel modelleri sizlere sunduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim eğer yeni ve güzel modellerden haberdar olmak isterseniz takip etmenizi öneririm.

Değişik bir örgü arkadaşlar şal olarak çeyizlerde yer alabilecek değişik ve güzel olduğunu düşünüyorum .

Dolgulu ve gösterişli bir örgü yeni ve yapılışından tekniklerden faydalanmak isterseniz adim adim yapılış aşamalı video izlemenizi tavsiye ederim.

Evet arkadaşlar bu tığ işi örgü modeli yeleklerde ve şal modellerden kullanabilir olduğundan sizlere fikir amaçlı sizleri bilgilendirmek istedim şimdi bu modeli beğenen arkadaşlar yapacak olursanız şimdiden sizlere kolay gelsin.

Teknik olarak görmek isterseniz anlatımlı videoyu izlemenizi tavsiye ederim bu modelin yapılışında bizlere yardimci olan şerife hanıma teşekkür ederim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.