BATTANİYE MOTİFİ YAPILIŞI



Battaniye yapmak isteyen sevgili örgü sevenler iğne ile yapılan bu güzel örneklerden sizlere paylaşıp fikir vermek istedim.

Değişik yapılışı olan battaniye modeli bir iğne ile yapıldığını görüyorsunuz çok kolay bir örnek ama bir o kadarda güzel her modellerde kullanabiliriz battaniye derken sadece çocuklar için değil bizlerde tv battaniye olarak yapılabilir veya renkli iğneler ile değişik ipler kullanarak daha canlı bir gösterişi sergilemiş oluruz .

Bir pike takımlarda olduğu gibi bu iğne ile yapılan motifler ile harika olacağını modele bakınca anlamışınızdır.

Ben her zaman renkler derim ye evet arkadaşlar renkler ile bazen çok harikalar yaratabiliriz örnekleri gösteren renkler ve yapılan el işidir.

Değişik bir teknik olduğunu düşünerek sizlere de fikir olsun istedim her zaman şiş ile tığ kullanıyoruz birde iğne ile motifler yapalım ve değişik bir model olsun.

Sevgili örgü sevenler eğer değişik ve daha güzel modeller isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli .

Her zaman en yeni ve güzel modelleri sizlere paylaştığımı düşünüyorum umarım sizlerde beğeniyorsunuz bende sizlerden yorumlarınız beklerim .

Diğer battaniye motifler veya şişle yapmak isterseniz sayfaya bakabilirsiniz oradan fikir edinerek değişik modellerden yapılışlarına izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünerek her sayfamda olduğu gibi yapılışını anlatan videoyu sizlere paylaştım umarım yapmak için yeterli olacaktır.

Etamin üzerinde yapılan sanki kanaviçe gibi işlenen bu güzel iğne ile motifleri yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.