YAKA VE KOLTUK KESİMİ İLE TIĞ İŞİ ÖRGÜ MODELİ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yeni ve çok güzel bir tığ işi motifler ile yelek yaka ile kol kesimin anlatımını sizlere paylaşmak istedim.

Evet arkadaşlar motifli çok güzel bir modeli sizlere sunmak ve fikir edinmeniz için bu görselli paylaşmak istedim :

Çok kolay inciler ile süsleyerek harika bir görseli sizlere paylaşmak sizinde motiflerden ne kadar güzel bir modeller olduğunu bildirmek istedim bu motifleri kullanarak bir çok şey yapılabilir olduğunu sizlere paylaşayım istedim umarım sizlerde bu çok güzel motifi beğenecek ve yapacaksınız.

Tığ işi motif ile yelek yapılışında sizlerde boncuk kullanarak çeyizlik yelek yapabilirsiniz harika bir model olduğunu  söylemek istedim.

Değişik ipler ile bir şal yapılabilir veya bir astarlı çanta olarak da çok güzel olur ben bunları söylerken her zaman ki gibi söylemek istedim örgü her zaman çok geniş olmalı sadece renkler ve yapacağımız ne ise ona göre ip seçimi yapılmalı.

Yaka etrafına çok değişik bir tığ işi yapılarak örülmüş ve kesimin;i çok güzel anlatmış olduğunu düşünerek sizlerin de izleyerek kolaca yapacağınızı  düşünerek anlatımını sizlere tekrar anlatma gereğini duymadım umarım sizler videoyu izleyerek kolaylıkla yapacaksınız şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.