SPOR YELEK MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler spor bir örgü yelek örneği ile anlatımlı video ile sizlere fikir vermek istedim.

Bu model hep var fakat yapılışını anlatan ve model ile ilgili bir bilgi yoktu ve bende sizlere bu modelin yapılışını sizlere paylaşıp fikir vereyim istedim.

Bazı örnekler çok eskiden beri olsa da yeni modelle yapılınca yeni model örgü havasını veriyor bende bu modellerden sizlerde görsel bakın ki değişik görsel olarak sizlerde yaratabilirsiniz diye hep söylerim .

Daha önce bu örneğin yapılışıyla büyün olarak anneme yapmıştım fakat yapılışı değişik yapınca çok daha güzel olduğunu gördüm ve sizinde böyle modellerden değişik görsel yaratmanız için paylaşmak istedim.

Örnekle başlayıp lastik gibi 3 düz 2 ters örerek lastik havasını verip harika bir görsel oluştu .

Arkadaşlar her örnek çok eski zamanlarda yapılan modellerden yola çıkarak ve üstüne değişiklik yaparak yapılınca evet böyle çok güzel bir örnek olarak görürüz.

Bu modelle kazak çok güzel oluyor deneyebilirsiniz çocuklara ve kendinize yapabilirsiniz .

Mevsimlik yaparsanız her tarafına örnekli yapıp kazak hırka veya yelek de çok güzel oluyor ben denedim ve ördüğüm için bilgilerimi sizlere sunuyorum.

Evet arkadaşlar bu güzel modeli yapacak olursanız video anlatımının yapılışını izlemenizi tavsiye ederim.

Yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.