HIRKA ,YELEK ÖRGÜ MODELİ İLE ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama yine çok güzel hırka:yelek olarak yapılabilir bir örgü modeli ile anlatımını sizlere paylaşmak istedim.

Kareler içinde ajurlu bir modelin örneğini sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim sizlerinde beğeneceğini düşünerek yapılışını video olarak paylaştım ve sizinde bu videoyu izleyerek çok kolay yapacağınızı düşündüm.

Evet arkadaşlar çok güzel bir örnek olarak ben beğendim sizin de hem kendinize hem de çocuklara yapacağınız düşünerek bilgilendirmek istedim .

Değişik model olduğunu düşünerek sizlere sunuyorum sizinde yorumlarınızı beklerim eğer değişik modellere haber almak isterseniz takip etmenizi tavsiye ederim.

Her zaman en güzel ve yeni modelleri sizlere sunduğumu düşünüyorum umarım sizlerde bu fikrimi katılıyorsunuz.

Evet arkadaşlar bu güzel modelle çocuklara kullanabilir olursak tam takim yapabiliriz hırka ,yelek,patik bile yapılabilir eğer patik örgü tekniği biliyorsanız bu örnekle de patik yapılabilir çok güzel olur denemenizi tavsiye ederim.

Örgü örnekleri biz örgü sevenler sadece örnek yapılışı bilir isek istediğimiz yerde örneği kullanabiliriz illa yelek örnek diye sadece yelek olarak kalmamalı siz değişik yerde de kullanabilir olduğunu unutmayın .
Bu modeli, beğenip yapmak isteyen arkadaşlar görsel olarak bakıp ne örmek istiyorsanız ona göre yapılış tekniğini video izleyerek bilgi alabilirsiniz şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.