DEĞİŞİK BÜRGÜ İLE YAPILAN ÖRGÜ MODELİ İLE ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler değişik bürgü ile yapılan örgü modelini sizlere paylaşıp fikir edinin istedim.

Değişik güzel bir örgü modeli daha sizlere anlatımı ile görsel olan modeli paylaşmak örnek ile ilgili bilgi edinin istedim.

Arkadaşlar hanı derim ya örgü çok geniş diye bakın bir saç örgü modeli değişik örgü anlatımla nasıl güzel bir örnek haline geldi aslında saç örgüsü hepsi ayni bürgü ile yapılır fakat kesik kesik örgüler yaparak çok güzel bir model olduğunu gördüm ve bende sizlere fikir vereyim istedim.

Umarım sizlerde bu değişik saç örgü modeli beğenecek ve yapacaksınız eğer yapmak isterseniz her zaman bahsederim yine söylemek istedim videoyu izlerseniz bu örnekleri nasıl yapıyorlar ve yapılışı kolay yönü var mı diye tekniklerden haberiniz olsun derim.

Evet renklerle harika görünen bu değişik bürgülü örgü örneği renkler ne kadar önemli olduğunu göstergesi olduğunu düşünüyorum.

Bir birini takip eden bu bürgüler sayısını şaşırmamalı ki eşit ve burgular düzgün olsun .

Örnekleri her zaman eşit olması için sayıları düzgün yapmalıyız ben sayıları ve yapılışını sizlere yazı ile anlatmak istemedim çünkü anlatımları izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler yine yeni ve güzel modeller sunmak için sayfamı takip etmenizi tavsiye ederim umarım fikirlerimi sizlerde beğeniyorsunuz şimdi yapmak isteyenlere kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.