KOLAY İKİ ŞİŞ AJURLU PATİK YAPILIŞI



Merhaba örgü seven arkadaşlar bugün yeni ve çok güzel ajurlu bir patik modeli ile yapım aşamasıyla sizlere fikir  vereyim istedim.

Bu aralar tığ işi ile şişle yapılan bir çok patik modeli sizlere sundum fakat bu ajurlu patik modeli de beğendiğim için sizlere yapılışıyla paylaşıp fikir vereyim istedim.

Soğuk zamanların sıcak ayağımıza kullanacağımız çok güzel patikler ile yapılışlardan sizlere haberdar etmek istedim.

Ev hanımların en çok kullandığı bu patik modelleri de beğenip yapacaksınız diye düşünerek sizinle paylaşıp yardımcı olayım dedim.

Arkadaşlar örgü çok geniş olduğunu her zaman bahsederim yelek modeli diye paylaştığım modellerin örneklerden de patik örebilirsiniz .

Örgü modellerde her yerde kullanılabilir sadece yapacağınız her ne ise tekniğini bilirseniz örgü örnekleri de yapılır olduğunu söylemek istedim.

Yelek,hırka ,şapka ve bir çok örgü modellerde örgü örnekleri kullanabiliriz .

Hele ki ajurlu modellerde yelekler güzel olduğu gibi bu patik de de çok güzel gösterişli olduğunu düşünüyorum umarım sizlerde bu fikrime katılacaksınız .

Arkadaşlar bu güzel örgü el işlerinde modellerden haberdar olmak isterseniz takip etmenizi tavsiye ederim.

Bu modeli yapacak olursanız yapılışını izlemeden geçmeyin çünkü herkesin yapılış tekniği farklı olduğu için sizinde kolay yapılışını öğrenmiş olacaksınız şimdi bu modeli beğenen arkadaşlar yapacak olursanız şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.