NOSTALJİ ÇİZGİLİ PATİK MODELİN ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel nostaljik çizgili bir patik anlatımını sizlere modeli ile paylaşmak istedim.

Çok eskiden beri bu modeli kullanılıyor olması çok güzel eski anneler modeli olarak bilinen bu çizgili örgü patik yine çok güzel bir model olarak karşımıza çıktı ve bende sizlere sunayım istedim.

Eski zaman modeli demeyin arkadaşlar zaten her model eski zaman olduğunu unutmayalım eski insanlar zamanında çok değişik ve çok güzel modeller yapıyorlardı şimdi ki gibi yapılışları da anlatımlar yoktu fakat modeller harikaydı diye anlatanlardan bilirim.

Baba anneler den bilirim hali yoktu kilim vardi ve paspas olarak yapılan bu güzel sanat eseri gibi modelden evet patikler vardi bana babaannem çeyizime yapmıştı ve hala saklıyorum gerçekten çok güzel bir model olduğunu düşünüyorum bu modeli aklına gelip anlatımla sunan arkadaşa buradan teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu günlerde hep eskiye dönük modelleri görür oldum ve bunu bilin ki her zaman modeller geriye döner sadece biraz daha değişik görseller ile bizde bu günkü modelin üstüne yorum yapmak için zamanıymış gibi geldi ve eski zamanları konuşma fırsatı doğdu .

Evet arkadaşlar bu modeli çocuk yeleklerde de kullanabilirsiniz yakadan başlamalı her yerde kullanılır .

Eskiye dönük bu patik modeli yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.