İKİ RENKLE ÇİFT TARAFLI ÖRGÜ YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama değişik i;ki renkli ve iki taraflı olan örgü modeli ile yapılışından sizlere fikir vermek istedim.

Arkadaşlar daha önceki sayfamda yine bunun gibi bir örgü ceket modeli paylaşmıştım fakat yapılış tekniği farklı olduğu için bu örgü nasıl yapılır diye merak edenler için örgü tekniği ile yapılışından fikir edinin istedim.

Ben bu örgüyü bildiğim için kolay demek istedim fakat anlatımlı videoyu izlediğinizde ne kadar kolay ve güzel olduğunu göreceksiniz.

İçindeki renklerden ve ipleri ayrı olması gerekir ve birde biri kadife ip olursa harika olur ben bir görsel olarak nakışlı hırka paylaşacağım oradan  bakıp sizlerde bu örgü tekniği ile fikir edinerek değişik örgüler yapabilirsiniz.

Bu mavi beyaz örgü örnekli çok güzel olduğunu düşündüm ve bunun gibi yapıp sizde çocuklara yapabilirsiniz değişik desenlerde uygulayarak güzel çift taraflı çocuk örgü hırka yelek ve şapkalar yapabilirsiniz.

Arkadaşlar umarım bu modelleri beğeniyorsunuz  ben her zaman her kesin de beğeneceği en güzel ve yeni modellerden haberdar etmek isterim sizlerde yorumlarınızı beklerim .

Yeni modelleri merek edip görmek isterseniz üye veya takıp edebilirsiniz ilk modellerden sizler haberdar olun umarım düşünceme sizlerde katılıyorsunuz şimdi bu örgü modeli yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.