2019 TIĞ İŞİ ŞAPKA MODEL İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü seven arkadaşlar kışa hazırlık olsun yeni yıla yeni şapka modeller ile girelim dedim ve en güzel şapka model yapılışını sizlere sunmak istedim.

İki renkler ile harika model şapka yapılışını da siz örgü sevenlere kolaylık olsun istedim.

Diğer sayfamda değişik tığ işi şapkalar paylaştım fakat bende örgü seven olarak bu model değişik geldi hemde çok güzel buldun sizlere de fikir olsun yapanlara da kolay olsun diye yapılışını da paylaştım.

Arkadaşlar aslında bu tığ işi yapılışı ile yelek yapılabilir çocuk yeleği veya çocuk ceket olarak olur diye düşündüm çünkü örgü örülüş şekli farklı buldum değişik ben çok beğendim yapılışı da çok kolay eğer biraz değişik olsun istersek bir çiçek motif harika olacaktır.

2019 Da yeni şapka modelle sıcak olarak yeni yıla girelim diye en güzel modeli sizler için seçtim umarım ki siz örgü sevenlerde beğenerek öreceksiniz.

İster hediye olarak yapın isterseniz kendinize veya çocuklara harika bir model olduğunu düşünüyorum.

Bu model de değişik renkler kullanılabilir çocuklar için gök kuşağı renkler harika olur rengarenk olursa değişik olacak ve canlı olması çocuklar için sevilen renk modeldir.

Lastik yapılışında düz renk olması doğrudur birde örgü yapılışını sade renk de yapılır yan dekor olarak taş kullanmış iyi fakat biz şapkanın renklerden çiçek motifler ile süslersek de harika olacaktır diye düşünüyor ve yorum yapıyorum.

Arkadaşlar 2019 renkli girmeniz için bu şapka modeli sundum beğenir yapan arkadaşlar varsa şimdiden kolay gelsin .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.