İKİ ŞİŞ İNCİLİ PATİK MODELİ İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel şiş ile patik yapılışından bahsetmek istedim.

İki renkli çok kolay ve güzel bu patik modelin yapılışını tasarlayan ve kolay olsun diye yapılışını anlatan pembeli örgülere buradan teşekkür ederim.

Arkadaşlar ben tarif olarak sizlere vermiyorum çünkü anlatımını tasarlayan videoyu hazırlayan pembe hanımın anlatımını izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünerek izlemenizi tavsiye ederim.

Her zaman ki gibi bu model içinde söylemek istedim renkler uyumlu olunca modelde kendini gösterir diye evet arkadaşlar biraz renklerde önemli olduğunu düşünerek örgü yaparsak modelimizde çok güzel gösterecektir.

Ajurlu bu iki renkli örgü patik modeli umarım sizlerde beğeneceksiniz iki şiş ile yapılan bu örgü patiği kendinize veya çeyiz için de yapabilirsiniz çeyizde kendi günlük kullanabilir ve çok da güzel olur sizinde fikriniz olsun eğer yapmak isterseniz videoyu izlemenizi teknik olarak öğreneceğiniz bir örgü model olarak düşünüyorum .

Değişik örgü patikler veya örnekler için takip etmiyorsanız üye veya takip etmenizi öneririm diğer modellerden haberdar olmak isterseniz her zaman en güzel ve yeni görseli ile yapılışı olan modelleri sunduğumu düşünüyorum sizlerden de  yorumlarınızı beklerim.

Evet sevgili örgü sevenler eğer bu modeli yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi izlemeler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.