HİNT KANAVİÇE ÖRGÜ MODELİ İLE ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bu gün sizlere çok değişik hint kanaviçe örgü modeli ile yapılışını paylaşmak sizlere örgü ile ilgili bilgi vermek istedim.

Çapraz örgü olduğu için hint örgü kanaviçe adını verdiler benim çok dikkatimi çekti ve bende sizlere de bu çapraz gibi olan kanaviçe görünümlü örgüyü paylaşmak istedim umarım sizlerde beğeneceksiniz.

Yapılışını sizlere video anlatımını da sundum izleyerek kolayca yapacağınızı düşünüyorum anlatımı çok güzel hem izlerseniz yapılış değişik teknikleri de öğrenmiş olursunuz izlemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar belki daha önce görmüş olabilirsiniz ben yeni gördüm ve beğendiğim için sizlere fikir olsun istedim .

Yeni görenler için gerçekten güzel bir örgü modeli bir çok kullanılabilir bir örnek olduğunu söylemek istedim.

Burgu modeline benzer bu örgü modeli her yaşa yapılabilir sizlere her zaman dediğim gibi örgüyü nerede görmek isterseniz orada güzel görünür.

Sevgili örgü sevenler kanaviçe örgü modelin yapılışı olan anlatımı çok güzel anlatım yaptığı için ben sizlere sayı ve yapılışından bahsetmek istemedim tüm örgü modellerin anlatımlara bakarak çok daha kolay yapılabileceğini düşünüyorum.

Bu modeli sizlere fikir olsun diye siz örgü sevenlere sunayım istedim eğer yeni ve değişik örgü modellerden haberdar olmak isterseniz takıp etmeyi unutmayın her zaman güzel modeller ile sizlere fikir verdiğimi düşünüyorum bende sizlerden yorumlarınızı beklerim.

Bu örgüyü beğenip de yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.