AJURLU ZİKZAK MODEL ÖRGÜ TARİFİ



Sevgili örgü seven arkadaşlar yine yeni ve çok güzel bir modeli sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Ajurlu zikzaklı örgü modeli sizlere sunarken tüm örgü modelleri gibi bunun da anlatımlı video olduğunu unutmayın her zaman ki gibi sayfanın sonunda anlatımını paylaşırım ki sizler yeni modelin yapılışını örmeden önce görsel bakıp daha güzel örgü tekniği olan örgü kolaylığını sizlerde öğrenerek kolay yapabilin diye her zaman anlatırım ve paylaşırım .

Sizlerinde beğeneceği bu güzel örgü modelleri ben beğenerek sizlere sunarım ki sizlerde bu güzel örgü örneklerden bilginiz olsun yapmak isterseniz model aramayın diye her türlü modeli paylaşırım.

Sevgili örgü seven hanımlar bu örnekleri paylaşırken sizlere her zamanki gibi yine söylüyorum örgü çok geniş kapsar siz örgüyü nerede görmek isterseniz orada güzeldir.

Ben örgüyü çeyizlere diye demek istemem herkesin kullanabilir örgü olduğunu hepimiz biliriz çeyize özel örgü diye hiç bir şey yok nence biz örgüyü kendimize ve tüm yaşa göre örebiliriz modelin yaşını ayıran sadece renklerdir çocuklara daha açık ve canlı renk tercih ederiz biz kendimize biraz kendimize uyan renk seçeriz onun için çeyiz örgü demiyorum .

Bu fikrime katılacağınızı düşünerek sizinle paylaşmak istedim sizlerden de yorumlarınızı beklerim şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin.

AJURLU ZİGZAGLI ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ TARİFİ
AJURLU ZİGZAGLI ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ TARİFİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.