ÇİÇEKLİ MOTİFLİ ŞAL ÖRGÜ MODELİ TIĞ İŞİ ANLATIMLI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere motif görünümlü şal modelin yapılışından bahsetmel istedim.

En güzel şal modelin yapılışı olan motif görünümlü şal örgü teknikle yapılışını da siz örgü sevenlere fikir olsun istedim ve sizler için paylaştım.

Evet arkadaşlar bu çok güzel modeli sizlerde beğeneceğinizi düşündüm ve sizlere fikir olsun istedim yapılışı çok kolay bütün örülen bu motifli şal görünümü sizlere fikir amaçli sunmak istedim .

Umarim sizlerde beğenecek ve yapacaksiniz eğer bu motifli modeli yapacak olursanız yapılışı olan videoyu izlemenizi tavsiye ederim çünkü herkesin yapılışı farklı olduğu için sizlere fikir olur diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bu güzel modeli sizlere fikir olsun yapılış tekniği sizlerde öğrenin istedim.

Daha önce bunun gibi motifli örnekler hep motifleri kopararak yapılırdi fakat nekadar kolay ve güzel teknikle örülmüş bir şal motifli örgü yapılışını bizlere anlatan ören hanıma burada teşekkür ederim.

Sizlerinde beğenecek oduğunu düşündüm ve değişik motifleride bu şekilde yapılabilir bazı motiflerde denemelısınız derim.

Herzaman derim ya en güzel ve yeni modelden haberdar olmak isterseniz üye veya takip etmeyi tavsiye ederim sizlere en güzel örgü el işi modelleri ile örgü örnekleri sunduğumu düşünüyorum umarım sizlerde öyle olduğunu düşünüyorsunuz bende sizlerden yorumlarınızı beklerim .

Sevgili örgü sevenler umarım bu modeli beğenıp yapmak isterseniz şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.