HOLLUKTA YUMURTA MODELİN PAPATYA ÇİÇEĞİN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler çocuklara yapılan çok güzel hollukta yumurta modeli ile yapılış anlatımını sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim .

Yeni ve çok güzel çocuk yelek olabilecek hırka modelden sizlere fikir amaçlı paylaştım.

Bazı  model değil tüm modellerde her yaşı içerir ve örülebilir örgü geniş olduğu için istediğimiz yerde örgü olarak kullanabiliriz .

Yakadan başlayarak yapılan bu örgü modeli çocuklara ve küçük bebekler için çok güzel olduğunu söylemeden geçemedim arkadaşlar bu modelle çocuklara kombin yaparak tam takım haline getire biliriz çok da güzel olacaktır .

Eğer isterseniz bu örnekle hırka şapka ve atkı ile patik eleyerek çok güzel bebek takımı olur diye düşünerek siz örgü sevenlere fikirlerimi sunmak istedim.

Arkadaşlar bu güzel örgü modelini sizlerde beğeneceğinizi düşündüm ve yapılışı olan anlatımlı videoyu sizlere paylaştım.

Her zaman gibi yine söylemek istedim videoyu izleyin derken kolay yapılış tekniklerden bilginiz olsun diye izlemenizi tavsiye ediyorum.

Diğer sayfalarda bu örgü örnekle bebek battaniyesini de göreceksiniz bence benim sizlere tavsiyeme uyarak sizler bu değişikliği yapın sizin modeliniz olsun istedim.

Yapılışını anlatım yapmıyorum çünkü anlatımlı video her sayfamın sonunda modellerin yapılışını anlatan videoyu paylaştığım için sizlere yardımcı olduğumu düşünüyorum eğer bu düşüncemi yanlış buluyor iseniz yorumlardan bana bildirip sizlere yardımcı olurum şimdi modeli yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.