TAVUS KUŞU YELİ LİF MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü severler bu sayfama yine çok güzel tavus kuşu lif modelin anlatımlı videoyu paylaşmak istedim.

Arkadaşlar renkli ve tavus kuşu görselli örgü tığ işi olan lif modeli siz örgü sevenlere örnekle ilgili bilginiz olsun istedim.

Her lif modelin el emeği göz nuru var fakat gerçekten hepsi çok güzel renklerle uyumu yapılışları anlatımlar harika hem kendine yap hem kızın çeyizine bir çok yerde ve kışının severek kullanacağı bu lif örgü modellerden sizlere yapmanız için fikir vermek istedim.

Dıştan içe örülen bir motifli lif modeli sizlere fikir amali olsun diye düşünerek sundum lif modelin içi yıldız gibi dışında ki motifler tavus kuşu görseli andıran bu örgü lifi umarım sizde beğeneceksiniz .

Sevgili hanımlar bu güzel modelin yapılışı ve modelin tasarlayan hatice den örgülere buradan teşekkür ederim bu güzel anlatımından dolayı.

Değişik örgü örnekleri görmek isterseniz takıp edebilirsiniz değişik görselleri sizlere sunmak için buradayım umarım fikirlerime sizlerde katılıyorsunuz .

Sevgili örgü seven arkadaşlar evet yine çok güzel örgü lif yapılışında sizlere fikirlerimi sundum bende sizlerden yorumlarınızı beklerim şimdi beğenerek çeyizler için yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

i

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.