NOHUTLU PETEK ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün yine çok güzel bir örgü modelin yapılışı ile anlatımından sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Nohutlu petek örgü modeli siz örgü sevenler için fikir olsun istedim ve bu harika modeli yapılışı olan anlatımla fikir edinin diye paylaştım sizler bel ki daha önce görmüş olabilirsiniz çünkü bayağıdır bu örgü modeli var belki yine görmek ve yapmak istersiniz diye düşündüm bu modeli istek üzere paylaşmak istedim
Değişik bir güzel örgü arkadaşlar ben çok beğendiğim için sizinde beğeneceğini düşündüm:
Her zaman değişik ve güzel örgüler ile sayfam da sizlere fikir vermek için burada olduğumu unutmayın takıp ederek yeni görsel ile değişik yapılış tekniklerden haberdar olursunuz.
Bir çok nohut modeli var fakat bu tarz bir örgü görmemiştim ben yeni görünce size de paylaşmak istedim çok değişik nohut örgü modeli olduğunu düşünüyorum sizden de yorumlarınızı beklerim .

Arkadaşlar bu örgü ile çok amaçlı olarak kullanabilirsiniz yani yelek,hırka,şapka ve bir çok yerde kullanılabilir bir model sizler nerede görmek isterseniz orada çok güzel görünecektir.

Evet arkadaşlar bu modeli beğeneceğinizi umarım şimdi yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Nohut petek örgü modelin yapılışına bakarak yapabilisiniz her güzel renkle harika model nesrince örgülere buradan anlatımından dolayı teşekkür ederim yapmak için izleyen arkadaşlara iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.