KASNAKLA YILDIZLI ŞAL MOTİF YAPILIŞI



Sevgili hanımlar çok güzel motifli şal yapılışından sizlere bilgi vermek istedim.

Evet arkadaşlar belki yeni değil kasnakla şal yapılışı fakat bilmeyenler için bilgi vermek fikir olsun istedim ve yapılışıyla paylaştım.

Videoyu izleyerek yapılışı kolay olacaktır sizlere kolay ama çok güzel modelli sunmak istedim.

El becerisi ile yapılan bu şal çeyizlere veya mevsim geçişlerde abiyeler üstüne çok kullanışlı olacağını düşünerek sizlere fikir vereyim istedim.

Bu yapılışı yeni değil fakat yeni görenler için ve örgü bilmeyenler bunun gibi motifler ile çok değişik ve güzel modeller yapabilirsiniz.

Böyle kasnaklar ile bir çok değişik görsel olarak salon takımları yapılıyor diğer sayfalarıma değişik görsel ve yapılışları da sizlere paylaşacağım takip ederseniz zaten göreceksiniz el işi ve el becerilerde bir çok yapılış teknikleri sizlere bilgilendirmek istedim .

Kasnaklı şal modelinde boncuklar ile değişik görsel oluşur sizlerde bunu yapabilir ve değişik görseller oluşturabilirsiniz .

Arkadaşlar bu şal modeli birinci video motif yapılışından bahseder diğer video motif birleştirmeyi anlatır bilmiyorsanız izleyerek yapabilirsiniz yapılışı çok kolay aparat uygun yun satan her yerde bulabilirsiniz.

Eğer yapmak isterseniz her iki videoyu izlemenizi tavsiye ederim şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.