KADİFE İP İLE FÖRT ŞAPKA BOYUNLUK TAKIM YAPILIŞI



KADİFE İP ÖRGÜ MODELİ
KADİFE İP ÖRGÜ MODELİ

Sevgili örgü sevenler bu sayfama kadife ip ile boyunluk ile şapka fötr yapılışından bahsetmek istedim.

Evet arkadaşlar bu güzel model kadife iple yapılır ve tığ işi olduğu için kadife iple bu model çok güzel ve değişik bir görsel oluştu fakat sade olması değil de biraz olsun bunu çiçek motifler yapıp yanlara koyulsa dahada güzel gösterecektir.

Motifle süslemek bazen örgüyü daha görseli gösterişli kılar o yüz den bu şapkada çiçek motifle süsleyerek daha şık bir model olabilir fakat bu sadelikle de çok güzel görünüyor.

Arkadaşlar bazı iplerin gösterişli olması renkler yine söylüyorum ki renkler çok gösterişli bir modeli bu şekil oluyor.

Bazen modellere yorum bulmak zor çünkü anlatımında kadar güzel anlatır ki rengiyle ve yapılışıyla yoruma gerek kalmaz buna sadece küçük bir detay olarak çiçek motifle veya güzel bir bröşla süslere kullana biliriz.

Kadife iple çocuk hırka veya yelek olabilir çok da yumuşacık bir bebekler içinde her şey yapılır diye düşünüyorum ve denemenizi tavsiye ederim.

Sevgili örgü sevenler çok asıl dürüşü olan bu fötr sizde kendinize veya genç kızlarınıza yapabilirsiniz.

Boyunluk ile takımlanan bu modeli sizinde beğenerek yapacağınızı düşünüyorum şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin izleyerek yapanlara da iyi seyirler.

KADİFE İP İLE FORT ŞAPKA MODELİ
KADİFE İP İLE FORT ŞAPKA MODELİ
KADİFE İP İLE BOYUNLUK FORT ŞAPKA MODELLERİ
KADİFE İP İLE BOYUNLUK FORT ŞAPKA MODELLERİ

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.