YENİ BİR LİF MODELİ İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine yeni ve çok güzel motifler ile oluşan bir lif modelin yapılışından bahsetmek istedim.

Lif imiz içten dışa değil dıştan içe örülen bir motifli lif arkadaşlar .

Değişik örgü sitille yapılan bu güzel modeli çeyizlerde kendinize kullanmak için yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bir çok çeşit olarak lif modeller var renklerle harika modeller hem çeyizlerde hemde ev de kendiniz kullana bileceğiniz modeller diğer sayfama bakarak bulabilirsiniz .

En güzel modeller ararsanız sayfamda hepsi mevcut değişik görseller ile yapılışları size kolaylık olsun diye paylaşım yapıyorum.

Bu lif modelin yapılışı değişik geldiği için sizlere motifli örgülerde kullana bilirsiniz diye fikir vermek için sunmak istedim.

Lif yapılışı fıstıklı örgü tekniği ile şapka boyunluk ve bir çok yerde kullanarak örgü örebilirsiniz sadece fıstık örgü lif de kalmamalı değişik motiflerde bu şekil örgü yapıp sizde model oluşturabilirsiniz.

Her zaman değişik örgü teknikleri size sunacağım takıp ederseniz zaten göreceksiniz üye olabilirsiniz yenilikleri ilk sizler görün istedim.

Bugün sizlere yeni videoyu sunacağım desteklemenizi beklerim her modelle ilgili yorum ve bilgi için sizlerle olacağım yardımcı olmak ve model yaratmak için burada olduğumu unutmayın.

Sevgili örgü sevenler bu lif modeli anlatımına iyi bakın ve kolay yapılış tekniğini sizde kullanın şimdi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.