KABARTMALI RHOMBUS MODEL ÖRGÜ DESENİ VE AÇIKLAMASI



Sevgili örgü seven arkadaşlar çok değişik bir örgü modelle yine sayfamda sizlere fikir vermek istedim yapılışı kolay olsun diye anlatımı olan video paylaştım.

Arkadaşlar bu modeli yabancı bir sitede buldum ve dikkatimi çekti çok güzel olduğunu düşünerek sizle paylaşayım istedim.

Arkadaşlar bu modeli biraz anlatma gereğini duydum anlatımını anlayamamış olabilirsiniz diye kendim anlatmak size biraz olsun fikir vereyim istedim.

Örnek nasıl başlamalı?

Evet örnek 8 ve katlarından oluşur  önce ( ilmekle pirinç örgü yani bir ters bir düz örerek lastiğin üstüne  yapalım .

AYNİ ŞEKİL İKİNCİ SIRADA ÖRELİM

İki ilmek haruşe örelim sonra + ilmek şeklinde pirinç örgü yani bir ters bir diz olacak gibi örelim bir düz bırak yine pirinç örgü arkası aynı ör yine ters düz ör tek düz ördüğün ilmeğin yanında 1 haruşu ör + Yine pirinç örgü eksilecek şekilde ör düz örgü olan yerde yaprak gibi olacak şekilde yap haruşe de yaprak gibi ters örgü  ya aslın da karışık görünse de kolay bir model modelin içinde model oluşuyor eksiltme artırma işlemi var sanırım pirinç örgüyü bilirsiniz bir ters bir düz olarak örülür.

Arkadaşlar bu modeli biraz anlatım fakat yapamazsanız video çekip yardımcı olurum şimdilik videoyu izleyerek yapılabilir bir örnek diye düşünüyorum .

Bu modeli beğendiğim için paylaşmak sizlere de değişik model sunmak için paylaştım umarım beğenirsiniz şimdi yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.