AJURLU KIVRIMLI BAYAN YELEK MODELİN ANLATIMI



AJUR KIVRIMLI ÖRGÜ MODELİ
KIVRIMLI ÖRGÜ MODELİ

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ajurlu örgü modelin yapılışından bahsedip fikir edinin istedim.

Arkadaşlar çok değişik bir örgü modeli daha size fikir olsun istedim Ajurlu kıvrımlar örgü modeli her yerde ve her yaşa uygun bir örgü model olarak düşünüp sizlere fikir olsun istedim ve yapılışıyla paylaştım.

Kıvrımları saç örgüsü na benzer fakat ajurlu ve aralarında haroşe yapılarak, örnek oluşu bence değişik bir örgü görseli sizlere de katılırsınız sanırım ben yeni gördüğüm için yeni model olarak sizlere sundum.

sizler daha önce görmüş olabilirsiniz fakat yapılış video yeni olduğu için bende sizlere yeni model olarak paylaşmak istedim.

Erkek kazak olarak güzel olur diye fikrimi sunayım istedim biraz da erkek model olarak yapılırsa onlarda örgü giymiş olurlar .

Her zaman bayan örgü den bahsederiz baylara da örgü yapılır hemde değişik olur herkes bayan örgü ister ben tam tersi bay olarak daha fazla yaparım zaten ilerde örgülerden bahsedeceğim .

Sizler biraz da bay olarak yapın bu model için demiyorum bu modelin ajur olayan örgülerden bahsediyorum bunun gibi ajur olmayan örgüler var aynısı ilerde sayfamda paylaşacağım takıp ediyorsanız göreceksiniz şimdi beğenip de yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin.

KIVRIMLİ BAYAN YELEK MODELİ
KIVRIMLİ BAYAN YELEK MODELİ

Bu modelin anlatımını yapan Nesrince örgülere teşekkür ederim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.