EN GÜZEL TIĞ OYASI MODEL İLE ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel çiçek motifi bir yığ oya yapılışından bahsetmek istedim.

Evet arkadaşlar biraz oya yapalım çünkü düğünlere hazırlanmak için çok güzel bir el işi zaman olduğunu düşünüyorum.

Halkalarla yapılan bu modeli sizlerde beğeneceğinizi düşündüm ve siz oya sevenlere fikir olsun istedim.

Arkadaşlar oya yaparken yuvarlak olan kısmına halka kullanılırsa hepsi aynı eşitlikte halkalar olur ve çok muntazam görünür .

Sizlerde bu şekil de yaparsanız daha kolay başlandığını göreceksiniz oya modelde önce oya motifler olan çiçekler yapılır sonra tığ işi yaparak eklenir .

Havlu ucu yapılabilir öncelikle dikkat edilmesi gereken renklerin uyumu yazma desenine bakılarak yazma oyası yapılır fakat zemin rengine özen gösterilmeli ki örmek güzel göstersin.

Bazen bu modelleri paylaşırken her zaman çeyiz deriz ben çeyiz demek istemedim kendimize de yapıp kullanmalıyız diye düşünüyorum.

Sevgili oya sevenler bu oya modelini anlatımına bakarak kolay yapmanızı sağlar video anlatımı sayfamda yer almaktadır her zaman sayfamın sonunda muhakkak anlatımını sizlere paylaşıyorum.

Yeni ve güzel örgü ,el işi ,tığ işi leri görmek isterseniz takıp etmeyi unutmayın sizler için yeni ve güzel modellerden haberdar etmek için buradayım umarım sizlerde bu çok güzel ve değişik örnekleri beğeniyorsunuz modeller benden takıp etmek sizden olsun .

Oyayı beğenip yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.