BÜYÜK YAPRAKLI KAZAK MODELİN YAPILIŞI



YAPRAK MODL KAZAK MODELİ
YAPRAK MODL KAZAK MODELİ

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir yaprak model ile kazaktan bahsetmek istedim

Yaprak model ile ilgili bir çok sayfamda değişik olarak paylaşmıştım şimdi sizlere kazak olarak sizlere yapılışını paylaşıp fikir vermek istedim.

Siz örgü sevenler ben her zaman sizlere derim ki örgü nerede görmek isterseniz orada güzel olur diye bakin arkadaşlar kazakta nasıl güzel olduğunu görün istedim.

Yaprak modeli kazak olarak değil istediğimiz yerde kullanmalıyız kazak;hırka.yelek,şapka,bere yani bir çok yerde çok güzel görünecektir.

Bir daha ki sayfama değişik yaka modelden paylaşmak sizlere fikir olsun diye paylaşacağım eğer takıp etmiyor üye değilseniz olabilirsiniz her yeni modelden haberdar olun isterim.

Evet arkadaşlar bu kazak modeli sizinde beğendiğinizi düşünüyorum yapmanız için yapılışı olan video paylaştım izleyerek daha kolay yapmanız için yardımcı olur diye düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler kendine veya gelin kızların çeyizine yapacağınız çok güzel bir kazak olduğunu düşünerek fikir vermek istedim  umarım sizde beğeneceksiniz kendinize ve gelin kızların çeyizine yapabilirsiniz güzel bir örnek birde şapka yapılınca tan olacaktır bence harika olur model olarak yapraklar güzel duruyor .

Beğenip de yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

BÜYÜK YAPRAKLI ÖRGÜ KAZAK MODELİ
BÜYÜK YAPRAKLI ÖRGÜ KAZAK MODELİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.