YENİ ÖĞRENENLERE ÇOK KOLAY PATİK YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok kolay bir patik model yapılışında bahsetmek yapılışıyla ilgili bilgi vermek istedim.

Yeni öğrenenler için çok kolay yapılışıyla bir patik modeli siz örgü sevenler bir nakışlı bir örnekle de yapabilirsiniz.

Ben modellere her zaman görsel bakın derken yapılış teknik olarak bakıp yeni ve değişik yapılış öğrenin demek isterim.

Lastikli bir iki şişle yapılan bir patik modeli umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız yapılışını izleyerek anlatımıyla çok daha kolay yapacağınızı düşünüyorum birde sayı olarak arkadaşlar sayıyı kendin elin ayarı ve ipin kalın veya incelikle hesapla ki aldığın sayı bu tekniğiyle uyumlumu diye bakarsanız aynı numara bulursunuz.

B en her zaman derim ya örgü el işi çok geniş diye sadece örnekler farklı oluyor oysa şiş ile yapıla örgü tığ işi ile de yapılabiliyor diğer sayfamda tığla boncuklu çok kolay bir patik paylaşacağım takıp ederseniz zaten sizlerde göreceksiniz .

Arkadaşlar bu örnekte yapacaksanız bileğin kısmına bir ponpon veya küçük bir çiçekle de süsleyerek bu çok basit lastik ve haruşe yapılışı çok güzel görünecek ve değişik bir patik olur.

Nasıl yapılır diye düşünme çok güzel anlatımını yapan ören hanıma buradan teşekkür ederim:
Umarım sizlerde beğeniyorsunuz bende yorumlarınızı beklerim modeller benden takıp etmek sizden olsun en yeni model için buradayım .

Yapacak olursanız şimdiden kolay gelsin.

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.