TIĞ İLE HALAT ÖRGÜLÜ SAÇ BANDI ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler bu sayfama hem kendine hem kızına yapacağın halat örgü saç bandı modelle sizin leyim.

Sevgili anneler bu soğuk havalarda okula giden veya işe gidenler için çok kullanacağınız bu sıcak tutmasını sağlayacak olan bu saç bandını yapılışı ile sizlere fikir vermek istedim.

Evet arkadaşlar sizlerin de severek kullanacağınız çok güzel halat örgü tığ işi ben beğenerek sizlere fikir olsun kendine veya kızına yapılabilen çok güzel saç bandını paylaşmak istedim.

Gerçek tende çok güzel sanki çok karışık görünümlü bu model aslında izlediğinizde çok kolay olduğunu göreceksiniz.

Kız çocuklara rengarenk yapıp kullanmak isteyecekleri bir model olduğunu düşünerek sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim çünkü örgü çok yapanlar değişik ve çok çabuk biten örgüler isteriz uzun zaman örgü yapınca değişiklik isteriz bende örgü seven olarak çok iyi anladığımı düşünüyor ve sizlere yorum yapıyorum.

Aslın da bu halat örgü ile biz bere ucuna yapabiliriz veya bir boyunluk olarak düşünürsek harika olacaktır.

Berenin lastik kısmına bu halat örgüden yapılabilir ve boyunlukla tamamlarsak kombin elde ederiz diye fikrimi sunmak istedim bende sizden yorumlarınızı beklerim.

Örgü bir görselde kalmamalı arkadaşlar geniş bakalım değişiklik kendimiz yapalım şimdi yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.