KARE BAYAN PATİK YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu gün eni değerlendirme ipler ile çok basit fakat gösterişli bir patik ten bahsetmek sizlere fikir vermek istedim.

Elinizde örgülerden artan ipleri değerlendire bilirsiniz uyumuna bakarak çok değişik ve güzel patik elde edersiniz.

Arkadaşlar aslında o kadar çok örgü tekniği var ki sizlerde değerlendirebilirsiniz.

Çok kolay üçgen başlamalı bu patik size de çok kolay olduğunu düşüneceksiniz ponponla dekor yapıp daha da güzel gösterişili olduğunu düşündüm ve sizlere fikir olsun istedim.

Sevgili örü sevenler yakında sizlere değişik örgü tekniklerden bahsetmek için sayfamda olacağım umarım sizlerde beğenecek ve destekleyeceksiniz nacizhane fikrimi de sizlere paylaşmak istedim.

Üçgen başlamalı patiğin dikilişi var sayfanın sonunda videoyu paylaştım izleyerek yapmanızda kolay olacaktır.

Etrafını tığla oya yapabilirsiniz ponpon yerine küçük bir çiçek motiflerde yapabilirsiniz eğer tek renkle yapıyorsanız değişik ve şık görünsün isterseniz değişiklik figürlerde yapabilir dikerseniz harika olacaktır.

Bu modeli yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin yeni ve değişik modeller için takıp etmeyi unutmayım değişik modeller tığ işi şiş işleri için model ararsan sayfamda hepsini bulabilirsin eğer yapılışından anlamaz iseniz yorumlarınız dan haberdar edip sizlere yardımcı olacağımı unutmayım.

Şimdi yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.