SEVGİ YOLU ÖRGÜ MODEL YAPILIŞ ANLATIMLA



Sevgili örgü sevenler yine yeni ve çok güzel sevgi yolu örnekle size yapılışından bahsetmek isterim:
Evet arkadaşlar çok değişik ajörlü örgü örneği ile sizlere örgü ile ilgili bilgi vermek yapmak isteyenlere de videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Bu modeli arkadaşlar sizlere de tavsiye ederim yapımı çok kolay bir örnek olduğu için yeni örmeye başlayanlarda yapabileceği bir örgü olduğunu düşünerek sizlere fikir amaçlı bilgilendirmek istedim.

Sevgi yolu örgü örneği sizler ister kendinize isterseniz çocuklara yapılabilen bir örnek sizler kendi ipiniz ile sayılar oluşturursanız daha iyi sonuç alırsınız.

Arkadaşlar ben örgü seven olarak şunu bilirim ki verilen sayılar sizin el ayarınıza uymaz bazı ipler kalın ince veya şişler farklı olur o yüzden siz sadece örnek nasıl yapılır bakın fakat örgü için ölçü siz belirleyin derim .

Belki sizler yorum hariç fikir veriyor diyeceksiniz fakat evet bende her örgü yapan biriyim onun için sizlere fikir vermek adına buradayım ilerleyen zamanda kendim modellerden yapılışını paylaşacağım desteklemenizi beklerim.

Örnek nasıl yapılır bildiğim için sizlere videoyu izleyerek yardim alın istedim ve anlatımlı videoyu paylaştım.

Evet arkadaşlar yelek için çok güzel bir model olduğunu düşünerek sizlere paylaşıp fikir vermek istedim umarım beğenirsiniz yapmak isterseniz şimdiden kolay gelsin .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.